sticky songs logo tiny jpeg.jpg

Vanaf november 2018 kan de lezing Sticky Songs -de impact van muziek op ons leven-  geprogrammeerd worden. Ontstaan uit de vraag naar een nieuwe spreekbeurt en dan liefst over muziek. 

Is uw favoriete muziek uw eigen keuze of heeft de muziek u gekozen? De muziek die ons gelukkig maakt, onze angsten verdrijft, ons denken, onze passie en onze dagelijkse handelingen stuurt. Ons gewild of ongewild kippenvel bezorgd, laat lachen en doet huilen. Ons lichaam, onze hersenen en onze gevoelens beïnvloed, en nog veel meer. Noot voor noot. Met veel muziekfragmenten. Van Sully tot Avicci, de Chilli Peppers, Dury, Dead Prez en Bowie. Van de Rolling Stones tot Britney Spears en Aretha Franklin, van Winehouse tot Clouseau en Eminem. Over wijn en chocolade muziek, en zo veel meer...

Uw muziek zal nooit meer hetzelfde zijn.

voor boekingen: djzaki (at) telenet (dot) be

 

 

Naar aanleiding van het boek ‘ondeugend ouder worden’ is er ook nog steeds een (veelgevraagde) lezing. Die gaat uit van de misverstanden en clichés over de bevolkingsgroep met zilveren haren.

Duur : ongeveer 50 minuten.

voor boekingen : djzaki (at) telenet (dot) be

 

Een paar reacties op deze lezing:

 

Zaki trekt met zijn lezing een publiek dat jong is van geest (en dat zeker wil blijven)  en voert bewijsmateriaal aan dat ouderen nog lang niet ‘out’ zijn. Hij gaat de pikante vragen niet uit de weg en geeft met plezier zijn ongezouten mening

Eva De Schryver – De Pinte

 

Wij vonden het S C H I T T E R E N D !  Zeer goed gevonden was de gevulde sportzak met voorbeelden, dat sprak boekdelen cfr een overvolle zaal met lachende gezichten. Je schuwt ook geen enkel onderwerp en dat is prima. Enkel lovende kritiek. Hou ons op de hoogte mocht er een vervolg aan komen dan zijn wij weer de eersten om u te boeken.

Mia Pincket - Antwerpen